5 + 1 screenshots


Detta beskriver Bart så bra. Han är inte kanske en mästerkock i köket och han tänker kanske inte alltid till slut när det gäller matlagning så det här skulle han bra ha kunnat göra!

Jag bara måste screenshotta den här för den är så jag! Då jag kollar på en film jag älskar med någon som aldrig har sett den förut sitter jag och stirrar mer på den andra personen för att se om han/hon skrattar åt de rätta skämten eller scenerna än jag egentligen kollar på filmen. Gud så besviken jag blir då de inte skrattar då man skall skratta, the disappointment is REAL!

Black Friday throwback med teamet, bilden postades på jobbets Instagram.

Något som man kan se ganska ofta bland mina bilder är screenshots på grejer från BESTSELLER som jag skall komma ihåg att beställa. Denna bok var bl.a. en av dessa screenshots.

Jag hittade den här bilden på Pinterest och måste spara den och skicka till min mentor. Jag tyckte att den illustrerar mentorprogrammet ganska bra 🙂

Och sist, men verkligen inte minst, en screenshot på flyg mellan Amsterdam och Edinburgh. Jag skall ju åka och se Spice Girls i juni nästa år så då skall jag flyga till Edinburgh. Det lönar sig säkert för mig att beställa biljetter dit, jag kan tänka mig att priserna kan stiga ganska rejält inför konserten…

En lite annorlunda post idag, happy Friday! 🙂

Annonser

En reaktion på ”5 + 1 screenshots

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s