I’m back?!

Hej på er! Hur mår ni?? Det blev en lite längre bloggpaus än kanske planerat, men jag var ju på semester i 10 dagar och sedan jag kom hem på söndag har dagarna bara gått i ett.

Hur var semestern då? SÅ JÄKLA BRA!! Jag har lite svårt att komma över hur härliga 10 dagar jag hade. Jag började semestern i sommarsoliga Hangö, så åkte jag ut till lande för att ligga där som en strandad säl i fyra dagar och så åkte vi till Stockholm med Sofia för att se Ed Sheeran, som förövrigt var SKITbra! Jag måste samla ihop alla bilder och skriva ihop ett inlägg, kan sedan alltid själv gå och läsa om jag har en dålig dag 🙂

På tal om något helt annat, jag har lite funderat på att sluta blogga… Jag startade ju bloggen för att skriva om mitt studieliv i Holland för att kunna hålla alla uppdaterade om vad som händer här samt skriva vad för tassiga saker holländarna gör, men nu ser ju alla mina dagar alldeles likadana ut eftersom jag bara jobbar. Så nu till min fråga, vill ni att jag fortsätter blogga? Vill ni att jag skall vara här för att stanna igen? Let me know vetja 🙂 Puss!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s