Lilla sommarlistan

img_0585Mina planer för sommaren: Jag har ju redan hunnit med en massa som t.ex. bröllop, polttare och arbetsresa i Danmark men jag har såå mycket roligt fortfarande framför mig. Nästa vecka åker jag hem för att tillbringa en hel vecka i sommarfinland. Det blir Hangö regatta, häng med vänner och familj och så tänker jag ta det väldigt lugnt på lande. En vecka senare hoppar jag och Sofia på ett plan mot Stockholm, vi skall äntligen få se Ed Sheeran!!

I augusti åker jag igen hem för en vecka, då skall min fina kusin Ati äntligen gifta sig med sin Otto. Jag skall sjunga i kyrkan så jag ser mycket fram emot denna fina dag. Sista veckan i augusti åker vi med hela familjen och våra goda familjebekanta till Kroatien för att segla i en vecka. LÄNGTAR!!

Emellan allt det här skall jag njuta av (förhoppningsvis) fint väder i Holland, åka mycket till stranden, gå på picknick, träna och äta gott.

Här badar jag helst: På lande rakt från bryggan, men det får gärna vara ganska varmt vatten för jag kan vara en riktig bakruka 🙂

Hur länge skall du vara ledig? Jag är ledig i sammanlagt 3,5 vecka men de är som sagt utspridda över hela sommaren.

Vad ser du mest fram emot? Gud, det är så svårt att säga eftersom jag har så mycket inplanerat. Men för att vara ärlig är det kanske att få vakna (utan väckarklocka) på lande, att yrvaken stiga upp, laga morgonmål (som obviously är rostat rågbröd med ost, basilika och avokado) och sedan sitta på terassen och äta det i lugn och ro i solen.

Vad kommer du att köpa inför semestern? Jag har skaffat ett par nya simppare som kommer att bli sköna att ha i Kroatien, annars så tror jag att jag faktiskt är ganska good to go.

Vad kommer du att äta? En massa grillat och rågbröd i stora lass.

Processed with VSCO with t1 preset

Vad kommer du att dricka? HUGOOOO och skumppa. Mina två livselixir.

Vad kommer du att ha på dig? Allt från bikini och bekväma kläder på lande till mer uppklätt då det är dags att gå på date night med Bart

Favoritsommardoft: Vedbastu

Vad oroar du dig för? Att sommaren kommer att ta slut innan jag ens har insett att den har börjat. Och att jag kommer att vilja göra för mycket som jag inte kommer att hinna med.

Den ultimata sommardagen: Absolut på lande, börjar morgonen som jag beskrev högre upp. Så steker jag i solen tillsammans med familjen, dricker en kall drink på dagen. Så blir det tidig kväll och jag duschar av mig all solkräm, slänger på en rejäl dos aftersun och klär på mig något svalt. Öppnar en flaska bubbel för att laga hugos och så hjälper Panda och jag mamma i köket med att laga middag. Så blir det en massa god grillmat på terassen i solnedgången och så avslutar Panda och jag kvällen på varsin soffa stirrandes på urdålig TV till 01:30. SAKNAR DETTA!

IMG_3903Hur kommer du minnas din semester i september? Varm och fylld av skratt, familj och vänner och en massa god mat ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s