Söndagsthrowback

Jag tog det extremt lugnt hela weekenden efter 3 otroligt busyga veckor. Jag hade inte på länge sett så mycket fram emot att dejta soffan som jag gjorde på fredag då vi var påväg hem från Danmark. Men något roligt måste jag ju hitta på, så jag gick med Emma och Carolien och prövade det nya stället Lavendi som nyligen hade öppnat i Leiden.

En liten review då på stället. Super snyggt inrett, sköna stolar och väldigt instagramvänligt. Maten då? Inge vidare för att vara ärlig. De hade några bilder i sina menyer på hur maten skulle se ut, gissa om det ens nära på såg ut såsom de gjorde på bilderna… Jag borde väll ha följt min gut feeling och inte gått till ett ställe med bilder i menyerna, oftast brukar de ju inte vara så bra. Jag tror jag ger stället en till chans för där var ännu ett par grejer som jag skulle vilja smaka på så en till trip dit får det väll bli någon gång.
Efter lunchen strosade jag omkring på stan, köpte med mig världens skönaste set på rea och så åkte jag hem för att kocka ihop en dunderchili (läs mer om den här). Herregud så jag behövde ett lugnt veckoslut, jag har haft så otroligt fullspäckade två veckor att jag verkligen behövde två lugna dagar. Det var så härligt att inte ha brådis, och främst att inte behöva flyga  och flänga någonstans haha.

Hade ni ett skönt veckoslut? Puss ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s