Bästisweekend i 14 bilder

Förra veckoslutet hade jag Sofia här för första gången på besök så det måste man ju fira riktigt ordentligt. Här kommer en överblick med 14 bilder från den gångna helgen och allt som hände. Vi började helgen med ett brak, nämligen med dundermiddag på The Bishop. Vi hade först tänkt gå till Jeanpagen men det var fullbokat, men egentligen lika så väl för vi fick så otroligt god mat och gott vin.
img_0697Fina bästis äntligen i Leiden! ❤ Vi har inte hunnit ses så mycket på den senaste tiden och då vi väl har setts har det blivit max två timmar eller tillsammans med ett gäng. Detta var verkligen första gånge på länge som vi fick en helkväll bara på tumis. Nästa morgon (eller okej kring 12:30 haha) lagade vi en dunderbrekkare och dukade upp kring matbordet. Där satt vi sedan och proppade i oss mat, satt osminkade, i varje fall jag lite småkrapulantisk och bara pratade om ditt och datt, sådär riktigt skönt och ganska hjärndött prat, sånt som jag verkligen hade saknat!

Och så lite behind the scenes bilder haha! Såhär såg det ganska långt ut under hela dagen. Bart försökte också få en bra bild på Sofia och mig vid kanalerna men det verkade vara alldeles hopplöst för min del i varje fall. Hur kan det vara så svårt ibland haha?img_0729Vi strosade sedan runt i Leiden, gick längs med marknaden, gick upp till de Burcht och såg en massa små söta butiker som jag inte ens hade lagt märke till förut. Turist i sin egen stad ju!Bästis! ❤Det blev ett par drinks på de Bonte Koe innan vi sedan bestämde oss för att åka hem och ha myskväll med pizza, Netflix och komedifilm. Så blev det söndag och solen sken och det blev härligt varmt. Vi bestämde oss att stanna i Leiden eftersom det blev en lite kort dag dagen innan. Vi började dagen med brunch på Roos. Jag älskar i Leiden hur väldigt många restauranger har en terassbåt, eftersom det kan bli lite trångt om saligheten ibland här i Holland så har de terassbåtar på kanalerna istället för på gatan. Funkar perfekt 🙂Efter brunchen tog vi oss till vackra Hortus Botanicus, dvs. Leidens botaniska trädgård. Men mycket strosande gör ju en törstig så vi traskade sedan vidare till Pieterskerkplein där det ordnades en stor foodtruck festival. Det kunde inte ha blivit ett bättre avslut på helgen!

Tack Sofia för ett härligt veckoslut, det var härligt att ha dig här! ❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s