Balkongshäng

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg gjorde vi en extreme makeover på vår balkong då Mamsen var här. Mamma är riktigt bra på plantor och blommor så det var verkligen ett perfekt projekt morsdagen till ära 🙂

Before

Här kan ni se hur balkongen såg ut förut. Vi hade i princip bara två korgstolar och en stor krukväxt i ena hörnet och så hade vi en massa skräp som en ful ölkorg och badrumskakel som låg och bara tog plats. Mamma och jag hoppade i bilen och körde till en stor trädgårdsbutik och så tömde vi den på krukor, blommor och korgar.

After

Och TADAAA, så här ser balkongen ut idag. Vi hängde upp två korgar på väggen för krukor med örter, vi ställde en tomatplanta på räcket och så planterade vi blommor och hängde dem på utsidan av balkongen. Vi köpte dessutom en cool korg som vi kan täcka den fula ölbacken med (syns längst ner till vänster).

Jag blev så otroligt nöjd med balkongen, nu känns det redan såå mycket trevligare att sitta där. Jag ser så fram emot att kunna plocka örter och tomater rakt från balkongen, det blir ju mycket roligare att kocka då jag kan använda egenodlade råvaror 🙂 Kanske det får bli en salviapasta under veckoslutet?

Tusen tack Mamma för hjälpen, kom snart igen! ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s