Vid min svans, det är vår!

Hej på er och hej våren! Våren har verkligen kommit med besked här i Holland. Eftersom det har varit så varmt de senaste dagarna har blommorna börjat komma fram på fälten, träden har börjat blomma och dagarna blir bara längre och ljusare hela tiden. I love it!

Jag har annars haft en otroligt lång och tung vecka på jobbet. På måndag och tisdag hade jag en skolning i Intercultural Management som har gjort att jag egentligen måste klämma in 5 dagars jobb på 3 dagar. Som tur var skolningen super intressant och något som jag verkligen kommer att ha kunna ha nytta av hela livet ut – vem har inte nytta av att veta hur olika kulturer reagerar och fungerar i olika situationer? Det bästa med skolningen var vår trainer som kunde ge de bästa och äkta exemplen någonsin och han lärde oss verkligen att också titta på vårt eget beteende. Hur beter jag mig som finländare, och hur kan andra uppfatta mitt beteende?

Hur som helst, egentligen skulle jag skriva om hur kul våren är, men det fick nu spåra ut den här gången. I vår skall jag ännu få gå på två olika skolningar, en i holländsk arbetsrätt och en i presentationsteknik så vi får väll säga att mina kunskaper kommer att växa lika mycket som alla blommor haha. Pusspuss!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s