Happy Valentine’s day <3

Glad alla hjärtansdag/vändag finaste! Tänk hur fint det är med en dag som bara är dedikerad till att visa och få känna kärlek. Dessutom tycker jag det är extra fint att finländarna firar vändag vilket gör att man lika mycket kommer ihåg sina vänner som ens partner.

Jag hittade bilden ovan på pinterest och jag tycker att den var så passande för både Bart och min relation men också för min familj och vänner. Det är så viktigt att stötta varandra och tro på varandra och jag känner mig alltid mer bekväm med ett beslut då jag vet att jag har någon som stöttar mitt val och tror på att det verkligen är det bästa för just mig. Därför försöker jag också stötta mina vänner, familj och Bart så gott jag kan för jag vet hur bra det känns då någon bryr sig och tror på en.

Jag har ett starkt minne från när jag verkligen märkte hur mycket detta stöd påverkade mig. Det var då jag sökte in till Leiden University, kom inte in på grund av löjliga orsaker och så stöttade Bart, min familj och mina vänner mig då jag gjorde en överklagan på detta beslut. Med deras stöd och vissheten om att alla trodde på mig så är jag övertygad om att jag kom in till slut.

Så kom ihåg att visa att ni tror på varandra, det kan göra någons dag! Vad skall ni göra idag för att fira vändagen? Stor kramppu på er alla ❤

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s