Bullet journal

Detta är min nya hobby – min bullet journal. Jag har ju redan skrivit ett par gånger om att jag har börjat med den men jag måste ju visa er mitt lilla rådd som jag har hemma på vårt skrivbord haha.

Vad är då en bullet journal? En bullet journal är då detta: ”The Bullet Journal is a customizable and forgiving organization system. It can be your to-do list, sketchbook, notebook, and diary, but most likely, it will be all of the above.”

Detta betyder att du får göra din bullet journal så som det själv passar dig, du inkluderar det som du tycker är nyttigt för dig att hålla koll på din vardag och andra saker som händer i ditt liv. Jag har t.ex. som mål att börja dricka mer vatten per dag så för denna vecka skriver jag en logg över hur många glas vatten jag dricker per dag. Så har jag också gjort en bucketlist över de resor jag vill göra, vilka områden jag vill utveckla mig själv i och vilka serier och filmer jag vill se på Netflix.

Jag måste säga att det är otroligt terapeutiskt att sitta och pyssla med denna lilla bok. Jag kan lätt sitta i 2-3 timmar alldeles ostört och rita, färglägga, skriva och planera. Det är så mycket skönare att göra detta i ett par timmar istället för att slöstirra på telefonen eller på TV:n.  Jag kan varmt rekommendera att börja med denna typs ”kalender” om du tycker om att vara lite kreativ och tycker om att planera och strukturera livet på papper.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s