Bagareftermiddag

Processed with VSCO with hb1 presetIgår hade jag bjudit in Emma och Carolien för att komma hem till oss för att baka kanelbullar. De trillade in vid 14 och så satte vi igång, det tar ju otroligt länge att baka bulla! Så stod vi alla tre på rad i köket och gjorde varsina uppgifter, Carolien blandade smeten som Emma sedan knådade ihop till en deg och jag gjorde allt annat smått på sidan om. Processed with VSCO with hb1 presetDå bullarna måste jäsa i ett par timmar dukade vi upp ostar och chark och öppnade en flaska bubbel. Vi alla älskar ost och chark så varje gång vi ses så äter vi det i någon konstellation haha! Bart satt också med oss en stund, tänk att han inte hade träffat någondera förrän nu, trots att jag har känt dem i över ett år!
Processed with VSCO with hb1 presetTadaaa, en plåt full med härliga bullar! Vi stod alla och hoppade jämfota över den goda doften och hur fina de blev då vi tog plåten ut ur ugnen. Så lycklig man kan bli av bullar 🙂

Resten av kvällen satt jag på soffan och läste bloggar, drack te och såg på en ny dansk serie som heter Herrens veje. Jag älskar dansk och svensk TV så då jag läste om denna serie måste jag definitivt ge den en chans. Riktigt härlig dag och kväll, det behövde jag verkligen efter en hektisk vecka.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s