Yogi

Processed with VSCO with hb1 preset

God kväll! Här har ni mig, liggandes på golvet. Jag har haft så ont i mina benmuskler sedan söndagens BodyPump-pass så jag bara måste yoga bort värken lite. Jag hade egentligen tänkt åka till gymmet ikväll, men eftersom matlagningen idag tog extra länge så hann jag inte till min timme. Istället rullade jag ut min yogamatta, tände ljus och öppnade youtube.

Jag är säkert den sista som har prövat Yoga with Adriene, men nu har jag äntligen prövat och jag måste säga att 45 minuter gick i ett nafs. Jag tror det kommer att ta en tid tills jag helt och hållet blir van vid hennes sätt att dra yoga eftersom jag i Finland några gånger gick hos en som drog så fantastiska yogatimmar, men jag tänker ge Adrienes 30-dagars yogachallenge en chans. Jag är ju egentligen styv som en kratta, men kanske dessa övningar skulle öppna upp min kropp lite.

Jag kommer nog aldrig att bli en ordentlig yogi tror jag, men skönt är det med yoga i varje fall nu som då för att inte låsa kroppen helt och hållet 🙂 Natinati, nu skall jag tuti!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s