Vi åkte till Finland part 1

IMG_2866Eftersom vi landade tidigt redan i Finland på fredag förmiddag hade vi mycket tid för restem av dagen. Vi började med att hoppa i bilen och köra till Hangö, den ultimata sommarstaden. Jag har berättat en massa om Hangö och speciellt Hangö regattan åt Bart så han ville gärna se staden och båtarna.

IMG_2856Vi åkte först till Bolagsvillan där vi fick världens finaste service med glass, ärter och kaffe. Dessutom hade vi ju ypperligt sällskap i form av Kitty och gänget – Tack till er! 🙂

Efter att vi hade ätit glass träffade vi Sofia och Sebu och fortsatte på matvägen, det var nämligen dags för lunch. Efter en god pasta och ett glas vin på Makaroonitehdas (och en till glass) gick vi sedan hem till Sofia för att hälsa på deras nya valp. SÅ SÖT!! Jag önskar så att man skulle kunna spola tillbaka till valptiden för en vecka, Ronja var så otroligt söt som valp så jag skulle gärna gosa med henne lite extra som valp.

IMG_2876Så vinkade vi hejdå till Sofia och Sebu och körde genom otroligt vackra landskap till Dalsbruk för att sedan ta ut båten till Biskopsö (Momis lande). Där möttes vi av festligheter till Peters och Mofis födelsedag och franska nationaldagens ära. IMG_2992Så blev det häng på flaggberget med kusinerna och Momis fisksoppa till middag. Allt som hör till ett besök på Biskopsö.

Senare får ni läsa part 2 om vårt Finlandbesök, det kommer bl.a. att bli en tillbakablick till Spruce’s konsert på Farmors Café och landehäng. Stor kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s